News Ο Ντάνκαν Τζόουνς επιστρέφει με το “Mute”!

8 Ιανουαρίου 2017 |

0

Ο Ντάνκαν Τζόουνς επιστρέφει με το “Mute”!

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς υπήρξε ο καρπός του γάμου του Ντέιβιντ Μπόουι με το μοντέλο Άντζι Μπαρνέτ (η οποία είναι από την Αμερική, αλλά έχει γεννηθεί στην Κύπρο!). Η Άντζι, μάλιστα, βοήθησε τα μάλα στη δημιουργίας του alter ego του Ziggy Stardust. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για δέκα στρογγυλά χρόνια, από το 1970 ώς το 1980 που πήρε διαζύγιο και στις 30 Μαΐου 1971 απέκτησαν το μόνο τους παιδί (ακολουθεί φώτο σκέτη απόλαυση)

dunkan

Ο Τζόουνς που έλαβε το πραγματικό επώνυμο του πατέρα του, ο οποίος είχε βαφτιστεί Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, πραγματοποίησε το πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τη sci-fi ταινία Moon (2009, βλέπε φώτο αμέσως μετά), με πρωταγωνιστή τον Σαμ Ρόκγουελ. To Moon αποθεώθηκε από κριτικό και κοινούς, απέσπασε μπόλικα βραβεία σε μικρότερης εμβέλειας φεστιβάλ και γενικότερα προμήνυε μία λαμπρή συνέχεια. Δύο χρόνια αργότερα, το ευρηματικό αλλά κάπως αδέξιο Source Code, με τον Τζέικ Τζίλενχααλ, μετρίασε τον ενθουσιασμό, ενώ το περσινό Warcraft μισήθηκε από τους λάτρεις του διάσημου video game και αποτέλεσε τεράστια εμπορική αποτυχία.

moon

Ο Τζόουνς έχει, πάντως, μπροστά του μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για ένα δυναμικό come back, μέσα από ένα πρότζεκτ που αποτελεί για τον ίδιο όνειρο ζωής, όπως επαναλαμβάνει ασταμάτητα όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Το Mute στριφογυρίζει στο μυαλό του Τζόουνς εδώ και περίπου 15 χρόνια και μέσα στη χρονιά που μόλις υποδεχτήκαμε θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα!

Πίσω από το Mute, όσον αφορά την παραγωγή, βρίσκεται το όνομα – εγγύηση του Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτα stills από την ταινία, που φέρνουν αυτόματα στο νου το επερχόμενο sequel του Blade Runner! Η πλοκή της ταινίας μας μεταφέρει στο Βερολίνο, κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, με κεντρικό πρωταγωνιστή έναν μπάρμαν που έχει χάσει παιδιόθεν την ικανότητα ομιλίας, λόγω ενός φρικτού ατυχήματος.

mute-2

Όταν ο ήρωάς μας βρεθεί αντιμέτωπος με την αναπάντεχη εξαφάνιση της κοπέλας του, την οποία λατρεύει, θα κάνει τα πάντα για να την ξαναβρεί, μπλέκοντας στα άδυτα ενός δυστοπικού και παράξενου σύμπαντος. Μόνες σημαδούρες του σε αυτή την αναζήτηση δύο μυστηριώδεις φιγούρες Αμερικάνων χειρουργών, που γνωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα παραδέχονται…

mute-3

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ενώ τους δύο χειρουργούς υποδύονται ο αγέραστος Πολ Ραντ και ο Τζάστιν Θέρου.Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, ας θυμηθούμε το πολύ αξιόλογο Moon:

.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑