News Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά!

7 Ιανουαρίου 2017 |

0

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά!

Ο Γιώργος Λάνθιμος δείχνει να έχει πάρει φόρα και να είναι έτοιμος για όλα! Μετά το τεράστιο σουξέ του The Lobster κι ενώ περιμένουμε με αγωνία το The Killing of a Sacred Dear (βλέπε φώτο αμέσως πιο κάτω), με τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν, o Λάνθιμος ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο! Πιο συγκεκριμένα, ο Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει την τηλεοπτική σειρά On Becoming a God in Central Florida, για λογαριασμό του ΑΜC, με την Κίρστεν Ντανστ να φιγουράρει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσον αφορά το ύφος της σειράς, οι πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω κάνουν λόγο για μία περιπαικτική μαύρη κωμωδία.

the-killing

Η Ντανστ θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Krystal Gill, μίας προσφάτως χηρεύσασας χαμηλόμισθης υπαλλήλου, σε ένα water park, στο Ορλάντο των ΗΠΑ, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Η Gill βρίσκεται κάποια στιγμή στο πουθενά, χωρίς χρήματα και χωρίς μέλλον, και εμείς θα παρακολουθήσουμε τον λυσσαλέο αγώνα που δίνει για να αναδυθεί στα ανώτερα στρώματα της κοινωνικής και επαγγελματικής τροφικής αλυσίδας. Η Gill θα προσπαθήσει, λοιπόν, να εμπλακεί ενεργά σε ένα επιχειρηματικό σχήμα πυραμίδας με τίτλο Founders American Merchandise, το οποίο υπήρξε υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή πολλών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και της ιδίας!

dunst

Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, παρά μόνο ότι τα επεισόδια της σειράς θα διαρκούν μία ώρα. Επιπλέον, αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το ότι ο Τζορτζ Κλούνι θα βρίσκεται μεταξύ των executive producers της σειράς, όπως άλλωστε και η Κίρστεν Ντανστ. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε κάτι όμορφο από τον Αστακό.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑