O τρίτος κύκλος του “Better Call Saul” έρχεται και φέρνει έναν παλιό μας γνώριμο…

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Better Call Saul, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10 του Απρίλη. Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC, ενόψει της επικείμενες πρεμιέρας, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser-trailer, το οποίο επεφύλασσε μία έκπληξη. Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβολόγοι, επεφύλασσε την επιστροφή ενός παλιού (και πολύ αγαπημένου) γνώριμου.

To διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser μας ενημερώνει για διάφορες νέες περιπέτειες του κεντρικού πρωταγωνιστή Jimmy McGill (Bob Odenkirk), ο οποίος –μεταξύ άλλων- θα περάσει, όπως φαίνεται, και κάποιο χρόνο στη φυλακή. Και κάπου προς το φινάλε, εμφανίζεται ο λατρεμένος μας διοπτροφόρος, ντυμένος με λεμονί πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, και με πλεόνασμα ευγένειας μας απευθύνει τον λόγο: Is there anything else I can do for you?

 Όπως πιθανώς να έχετε αντιληφθεί, αναφερόμαστε στον Gus Fring (Giancarlo Esposito) που είχαμε αγαπήσει παθολογικά στο Breaking Bad, ιδιοκτήτη της αλυσίδας Los Pollos Hermanos, του κοτοπουλάδικου δηλαδή που χρησιμεύει ως βιτρίνα για μία καλοστημένη επιχείρηση παρασκευής και εμπορίας ναρκωτικών. Ευθύς αμέσως, δείτε κι εσείς το teaser της 3ης σεζόν του spin-off του Breaking Bad!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑