News Τρίτο χτύπημα ετοιμάζει το FX με το “Hoke”

29 Αυγούστου 2013 |

0

Τρίτο χτύπημα ετοιμάζει το FX με το “Hoke”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το FX έχει αρχίσει να πιάνει εντυπωσιακό ρυθμό. Μετά τα πιλοτικά επεισόδια για δύο συναρπαστικά νέα project που έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή, το βαμπιρικό Strain του Guillermo del Toro και το αινιγματικό Tyrant από την πένα του Gideon Raff (Homeland), το δίκτυο έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου ενός ακόμα εντυπωσιακού project με τίτλο Hoke. Δημιουργός της σειράς (αν τελικά εγκριθεί μετά το πιλοτικό επεισόδιο) είναι ο Scott Frank (Minority Report), υποψήφιος για Όσκαρ το 1998 για το σενάριο του Out of Sight αλλά και υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα το 1996 για το σενάριο του Get Shorty. Το πραγματικά ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατάει ο καταπληκτικός Paul Giamatti.

Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Hoke Moseley, “σκληρός” και οριακά παρανοϊκός Detective του τμήματος Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Μαϊάμι στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου, ο Giamatti συμμετέχει ακόμα στην ομάδα των παραγωγών του project, μαζί με τους Curtis Hanson, Carol Fenelon, Dan Carey και, φυσικά, τον Scott Frank. Η ιστορία βασίζεται στα βιβλία του Charles Willeford Sideswipe, New Hope For The Dead και The Way We Die Now. 

“Όπως ο Elmore Leonard (συγγραφέας και σεναριογράφος που πέθανε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 87 ετών με πολύ μεγάλο έργο, έχοντας γράψει το σενάριο για ταινίες όπως Jackie Brown, 3:10 to Yuma, Be Cool αλλά και την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά Justified), ο Charles Willeford είναι ένας από τους πιο σεβαστούς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας και με τον Detective Hoke Mosely δημιούργησε έναν πρωτότυπο και πολύχρωμο χαρακτήρα. Ο Scott Frank με τη σειρά του μας παρέδωσε ένα εξαιρετικό σενάριο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Paul Giamatti για να ενσαρκώσει τον Hoke”, δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του FX, Eric Schrier. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες στο Μαϊάμι, ενώ το επεισόδιο αναμένεται να είναι έτοιμο να παραδοθεί στο FX μέχρι το τέλος του  έτους.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑