News Game Of Thrones : Πρωτιά και στα Downloads

30 Ιουνίου 2013 |

0

Game Of Thrones : Πρωτιά και στα Downloads

Μια ιδιαίτερη πρωτιά θέασης κατέκτησε το Game of Thrones. Το επικό δημιούργημα του HBO, βασισμένο στα βιβλία του George R. R. Martin A song of Ice and Fire ήταν η σειρά με τα περισσότερα downloads από το Internet τη σεζόν που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας κατά μέσο όρο 5,2 εκατομμύρια «πειρατές» ανά επεισόδιο, σχεδόν όσοι δηλαδή παρακολουθούν «κανονικά» τη σειρά στην αμερικανική τηλεόραση (5,5 εκ. / επ.). Πολύ πιο πίσω στη σχετική λίστα είναι οι κωμωδίες The Big Bang Theory (2,9 εκ.) και How I Met Your Mother (2,85 εκ.), ενώ τη δεκάδα των σειρών με τη μεγαλύτερη «πειρατική» τηλεθέαση συμπληρώνουν τα The Walking Dead, Hannibal, Vikings, Arrow, The Vampire Diaries, Modern Family και Revenge.


Το FX έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή μιας νέας κωμωδίας, στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Martin Lawrence (Bad Boys, Black Knight) και ο Kelsey Grammer (Frasier, Boss), σε ένα project που ακόμα δεν έχει τίτλο. Σύμφωνα με το σενάριο, οι δύο σταρ θα υποδύονται δύο αντίπαλους δικηγόρους που καταλήγουν φίλοι. Το δίκτυο κατά την προσφιλή του συνήθεια έκλεισε συμφωνία 10/90, δηλαδή παραγωγή 10 επεισοδίων και, αν αυτά ικανοποιήσουν, ακόμα 90, ωστόσο η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν με το θλιβερό Anger Management του Charlie Sheen, το οποίο παρά το γεγονός ότι δε βλέπεται για κανένα λόγο, τους έμεινε αμανάτι και άντε τώρα να βλέπεις 100 επεισόδια και να κλαις τα δολάριά σου κάθε βδομάδα.

Στα νέα ενός άλλου δικτύου, απείρως σοβαρότερου, το HBO απέρριψε το Hobgoblin, μια σειρά που διαδραματίζεται στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και απεικονίζει τις προσπάθειες μιας ομάδας μάγων και ταχυδακτυλουργών να καταστρέψουν το Γ’ Ράιχ. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι κωμωδία (που δεν είναι…) είναι να απορεί κανείς που το HBO μπήκε στη διαδικασία να το συζητήσει εξαρχής. Ωστόσο, στη χώρα των ευκαιριών υπάρχει πάντα κάποιος να στηρίξει την κάθε χαζομάρα, για αυτό και το project που «πέταξε» το HBO έσπευσε να περιμαζέψει το (ναι, καλά μαντέψατε) FX! Ίσως βέβαια θα πρέπει να το σκεφτεί λίγο καλύτερα πριν δώσει το οριστικό ok, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή (ξανά) το Hobgoblin διαδραματίζεται στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και απεικονίζει τις προσπάθειες μιας ομάδας μάγων και ταχυδακτυλουργών να καταστρέψουν το Γ’ Ράιχ…

Το AMC σταμάτησε προσωρινά τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του Hell On Wheels, καθώς στο Κάλγκαρι του Καναδά όπου και πραγματοποιούνται, οι συντελεστές αντιμετώπισαν έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες και αναγκάστηκαν να διακόψουν. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε το δίκτυο να αναβάλει την πρεμιέρα της νέας σεζόν του εξαιρετικού western, για μια εβδομάδα, με νέα ημερομηνία την 10η Αυγούστου.

Δωράκι, κομμάτι από τον εξαιρετικό δεύτερο κύκλο του Hell On Wheels με τραγουδάκι




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑