News Για κάποιο λόγο βγαίνει “My Big Fat Greek Wedding 2”, και ιδού το trailer

11 Νοεμβρίου 2015 |

0

Για κάποιο λόγο βγαίνει “My Big Fat Greek Wedding 2”, και ιδού το trailer

Επιτέλους, αγαπημένοι φίλοι και φίλες, το trailer της ταινίας που, ας είμαστε σοβαροί, κανείς από μας/σας δεν περίμενε ή ζήτησε ποτέ. 13 χρόνια μετά την ταινία που έγινε, για κάποιο λόγο που κανείς δεν πολυκατάλαβε, η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ρομαντική κομεντί όλων των εποχών, η Nia Vardalos αναβιώνει τον θρυλικό ρόλο της Τούλας και αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στερεοτυπικών κλισέ για τους Έλληνες της διασποράς και την ελληνική οικογένεια, προβάλλοντας, επί της ουσίας, μουσειακό υλικό και πλάνα αρχείου της δεκαετίας του ’50. Δίπλα της, ο τύπος του οποίου τον έρωτα ζάλιζε για χρόνια η Carrie στο Sex and the City αλλά παραμένει ένα από τα καλύτερα παιδιά, μάλλον.

Σύμφωνα με το “σενάριο”, η Τούλα και ο Ίαν έχουν πια μια έφηβη κόρη και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα αναζητώντας παράλληλα λίγο χρόνο για την πάρτη τους. Ένα μυστικό της οικογένειας Portokalos (έχω ψιλοσκάσει στα γέλια, δε με βλέπετε αλλά πιστέψτε το) βγαίνει στην επιφάνεια και όλα θα οδηγήσουν σε έναν ακόμα μεγαλύτερο, χονδρότερο και ελληνικότερο γάμο. Ο Χριστός κι η μάνα του, με λίγα λόγια.

635748056318306394-xxx-my-big-fat-greek-wedding-2004-74997666

Άντε και σε καμιά εικοσαριά χρόνια το τρίτο μέρος, με τον Ίαν να παίζει τάβλι στα ΚΑΠΗ και την Τούλα να πλέκει τερλίκια…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑