News Το AMC έδωσε το πράσινο φως για το King of Arms!

17 Οκτωβρίου 2013 |

0

Το AMC έδωσε το πράσινο φως για το King of Arms!

Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη, βασισμένη πάνω στο δόγμα πως “καλή η τέχνη, αλλά πρέπει και να τρώει ο καλλιτέχνης”. Εντάξει, ίσως ο παραλληλισμος είναι κάπως ακραίος όταν έχουμε να κάνουμε με κανάλια και τηλεοπτικά προγράμματα με παγκόσμια απήχηση, αλλά η κεντρική ιδέα παραμένει η ίδια. Αφού το AMC έχτισε το πρεστίζ και την εικόνα του ως ένα από τα κορυφαία κανάλια παγκοσμίως, έχοντας ως ναυαρχίδες τα πολυβραβευμένα Breaking Bad και Mad Men αλλά και το φαινόμενο των τηλεθεάσεων The Walking Dead, που σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο, αποφάσισε να εξαργυρώσει όλη αυτή την επιτυχία και να κάνει … στροφή στην πχοιότητα. Έτσι, η βουτιά στα Reality Shows ήταν θέμα χρόνου, με τα όσα τεράστια οικονομικά οφέλη η συγκεκριμένη αγορά συνεπάγεται για το κανάλι, μαζί με το αναμενόμενο (ψιλο) κράξιμο και χαβαλέ από διάφορους (ψευτό) κουλτουριάρηδες σαν και του λόγου μου.

Άκυρο. Ναι, έχω όλη την καλή διάθεση να κράξω για τα Reality, αλλά όχι για το συγκεκριμένο. Γιατί ακόμα και σε αυτόν τον τομέα, το AMC πρωτοπορεί. Το κανάλι, λοιπόν, ενέκρινε την παραγωγή του King of Arms, που είναι ένα Reality Show το οποίο περιστρέφεται γύρω από το – κρατηθείτε – Bras de Fer! Σοβαρά τώρα, φανταστείτε να γινόταν κάτι τέτοιο εδώ. Θα πέφτανε τα όσα σεμεδάκια έχουν ξεμείνει από τα χρόνια του Big Brother, σε κάθε παραδοσιακή υπερμεγέθη τηλεόραση του τίμιου ελληνικού νοικοκυριού.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, το Show θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία θα ακολουθούν τα μέλη διαφόρων Bras de Fer club στις Η.Π.Α. (όπου υπάρχει πολιτισμός και φυσικά υπάρχουν και διάφορα club για Bras de Fer…), καθώς μετακινούνται μέσα στη χώρα και παίρνουν μέρος σε διάφορους αγώνες. Η προβολή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2014, αμέσως μετά τα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν του The Walking Dead, κάτι που σημαίνει και ένα έξοχο lead – in για το Show.

27 ολόκληρα χρόνια μετά το επικό Over The Top, ταινία που σμίλεψε τα νιάτα μας τα μεσημέρια του Σαββάτου, τα όνειρά μας παίρνουν εκδίκηση στο AMC. Τότε ο Sylvester (ένας είναι ο Sylvester, ο άλλος ήταν γάτα) ως μονίμως ιδρωμένος Lincoln Hawk γύριζε το καπέλο του, σύνθημα πως άναβε τη μηχανή (το σώμα του, ντε) και μετά “έκλεβε” με τον αντίχειρα για να κερδίσει το τουρνουά, την νταλίκα και την κηδεμονία του άκρως εκνευριστικού μικρού του γιου, σε πείσμα του πλούσιου πεθερού του. Τώρα, ποιος ξέρει τι είδους ψυχοπαθείς νούμερα ήρωες θα αναδείξει το νέο Show;

Bonus, αφιερωμένο στον καλό φίλο των Cinedogs Κωνσταντίνο : μόνο να φανταστώ μπορώ τη συγκίνησή σου, καλή αντάμωση, το παρακάτω βίντεο, η παραπάνω φωτογραφία και ολόκληρο το κείμενο για σένα.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑