News Ο Κάρι Φουκουνάγκα αναλαμβάνει τον Ναπολέοντα του Κιούμπρικ!

24 Μαΐου 2016 |

0

Ο Κάρι Φουκουνάγκα αναλαμβάνει τον Ναπολέοντα του Κιούμπρικ!

Η διετία 2014-2015 υπήρξε για τον Κάρι Φουκουνάγκα ονειρική. Αρχικά, η HBO τον εμπιστεύτηκε -και πολύ καλά έκανε- για το μεγαλεπήβολο εγχείρημα του True Detective και στη συνέχεια έγραψε και σκηνοθέτησε το θεσπέσιο Beasts of no Nation, το οποίο αποτέλεσε την πρώτη ταινία του Netflix. Έχοντας ήδη δείξει τις δυνατότητες του στο κοινό, τώρα καλείται να αποδείξει το αυτονόητο, ότι δηλαδή ως Αμερικανός δημιουργός είναι και αυτός γνήσιο τέκνο του τιτάνα Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

nfd

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δυστυχώς δεν είναι ακόμα απολύτως επιβεβαιωμένες, ο Φουκουνάγκα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την HBO για να αναλάβει ένα από τα πιο δυναμικά πλην ανολοκλήρωτα πρότζεκτ του Κιούμπρικ, τη μεταφορά στην οθόνη της ζωής του Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα. Το όλο πρότζεκτ θα έχει τη μορφή της μίνι σειράς και θα αποτελέσει συμπαραγωγή του HBO και του MGM, υπό την επίβλεψη του τρανού Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος άλλωστε παλαιότερα είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει ο ίδιος τη σκηνοθεσία.

Stanley-Kubrick-and-Cary-Fukunaga-Napoleon

Πενήντα ολόκληρα χρόνια μετά τις πρώτες προσπάθειες του Κιούμπρικ, η προοπτική της ανάστασης του κόνσεπτ του από μια αξιόπιστη δημιουργική ομάδα, η οποία μάλιστα απέκτησε πρόσβαση στο υλικό που είχε συγκεντρώσει ο ίδιος, αν μη τι άλλο γεννά ελπίδες. Αναμένουμε την οριστική επιβεβαίωση της είδησης από τον 39χρονο Καλιφορνέζο σκηνοθέτη που θα μας κάνει αν ενημερώσουμε τη watchlist μας και να μετράμε μέρες. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα εμπιστευόμασταν για ένα τέτοιο πρότζεκτ, αλλά ο Φουκουνάγκα είναι μέσα σ’ αυτούς!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑