News Και η Μέριλ Στριπ κάτω από τη μαγική ομπρέλα της Mary Poppins;

30 Ιουλίου 2016 |

0

Και η Μέριλ Στριπ κάτω από τη μαγική ομπρέλα της Mary Poppins;

Πριν πολύ λίγο καιρό μάθαμε ότι η λατρεμένη νταντά της κινηματογραφικής ιστορίας πρόκειται να επιστρέψει. Χαρήκαμε, αλλά φοβηθήκαμε και λίγο. Το όνομα του σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ και κυρίως αυτό της πρωταγωνίστριας Έμιλι Μπλαντ μας καθησύχασαν επαρκώς και άφησαν τον ενθουσιασμό μας να κάνει τη δειλή του εμφάνιση. Και ναι μεν στεναχωρεθήκαμε που θα λείπει ο καπνοκαθαριστής Μπερτ, αν όμως οι φήμες που θέλουν τη Μέριλ Στριπ να λέει το “ναι” επιβεβαιωθούν, τότε θα μπορούμε να πούμε πως αυτό το σίκουελ το περιμένουμε με χτυποκάρδια!

streep3

Ο ρόλος για τον οποίον οι παραγωγοί την προορίζουν, αυτός δηλαδή της ξαδέρφης της Μέρι, δεν υπήρχε στο κλασικό φιλμ, αλλά αυτό δεν μας πειράζει καθόλου. Αν η ιέρεια της αμερικανικής υποκριτικής τελικά δεχθεί, θα αναλάβει τον δεύτερο πρόσφατο “μουσικό” της ρόλο, μετά από αυτόν που είχε στο Into the Woods, όπου στο πλευρό της Έμιλι Μπλαντ, κέρδισε την 19η υποψηφιότητά της για Όσκαρ.

streep4

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2018. Fingers crossed, λοιπόν, από όλους εμάς που προσδοκούμε από αυτό το σίκουελ μια γνήσια επιστροφή στα παλιά και μια ευκαιρία για να κάνουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας να χαμογελάσει. Με τη βοήθεια της Μέριλ Στριπ, όλα θα γίνουν ευκολότερα!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑