News That Abbey’s about to get way, way cooler

2 Ιουλίου 2013 |

0

That Abbey’s about to get way, way cooler

Μια μεγάλη σειρά μένει μεγάλη όταν συνεχίζει να προσπαθεί και δεν εφησυχάζει. Αυτό πιστεύουν προφανώς και οι παραγωγοί του Downton Abbey, οι οποίοι συμφώνησαν με τον εξαιρετικό Paul Giamatti (Sideways, Barney’s Version) που θα περάσει ως guest από τη σειρά την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος Αμερικανός θα υποδυθεί τον Harold Levinson, έναν αυθάδη, κυνικό playboy και θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Και μιας και περί Paul ο λόγος, υπενθυμίζω ότι ο περιζήτητος αυτός τύπος θα είναι στις οθόνες μας συνεχώς τον επόμενο καιρό, καθώς έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τα Romeo And Juliet, 12 Years A Slave, Parkland και Saving Mr. Banks, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στα Madame Bovary (χαμόγελο), The Amazing Spiderman 2 (πλατύ χαμόγελο), και στην ψυχροπολεμική τηλεταινία K Blows Top του HBO (προφανώς), στο ρόλο του Νικίτα Χρουστσόφ (χαμόγελο μέεεεχρι τα αυτιά).

Το έπος του Breaking Bad οδεύει προς το τέλος του, με τα τελευταία 8 επεισόδια να ξεκινούν στις 11 Αυγούστου και όπως είναι λογικό η παράνοια στην Αμερική (και όχι μόνο) βαράει κόκκινο. Έτσι, μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στην Αλμπουκέρκη, η Marble Brewing, ανακοίνωσε την παραγωγή της Heisenberg’s Dark, μιας μαύρης μπύρας προς τιμήν του σκοτεινού alter ego του επί Γης Θεού Walter White. Γεια μας.

Συνεχίζοντας στο μονοπάτι του αμερικανικού χαβαλέ που τόσο μου αρέσει, από το 2011 μέχρι και σήμερα 146 κοριτσάκια στις Η.Π.Α. έχουν βαφτιστεί Khaleesi, όνομα που οι γονείς εμπνεύστηκαν (;) από το χαρακτήρα της Daenerys Targaryen του Game of Thrones. Κάπου εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω προς τις Αρχές ότι το σύνθημα «Αφήστε τα μίση και πιάστε την Khaleesi», που είναι άκρως φιλειρηνικό και επαναστατικό συνάμα και με εκφράζει απόλυτα, αναφέρεται ξεκάθαρα και αμετάκλητα στην Emilia Clarke και, προφανώς, όχι σε κάποιο από τα δίχρονα κοριτσάκια. Ντροπή.

Σε μια επιτέλους όχι κακή κίνηση, το FX αποφάσισε να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο υλοποίησης του project Mohicans, της τηλεοπτικής εκδοχής του ομώνυμου βιβλίου στο οποίο βασίστηκε και η ταινία The Last of The Mohicans με τον Daniel Day Lewis. Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει, θα πρόκειται πιθανότατα για μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων που θα εξετάζει τη γέννηση της Αμερικής μέσα από τα μάτια των κεντρικών χαρακτήρων του βιβλίου.

Η φάση όσο πάει και γίνεται καλύτερη, καθώς το HBO ανακοίνωσε ότι στην 4η και τελευταία σεζόν της υπέροχης καφρίλας Eastbound & Down,  δίπλα στους Kenny MacBride και Will Ferrell θα πρωταγωνιστεί και ένας ακόμα ημίτρελος τύπος, ο Ken Marino (Children’s Hospital). Αναμένουμε την επιστροφή του θρύλου Kenny Powers με κομμένη την ανάσα, στο φινάλε μιας από τις εξωφρενικότερες κωμωδίες της εποχής μας. «Finally, motherfucker».

Στο παρακάτω commercial, ο απόλυτα παράφρων ήρωάς μας γίνεται CEO της K – Swiss. Γιατί μπορεί. Konnichiwa, bitchez.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑