VIDEOS Αστυνόμος Πρέκας: Ο μπάτσος που θα ξανακάνει την Ελλάδα μεγάλη!

11 Ιουνίου 2016 |

0

Αστυνόμος Πρέκας: Ο μπάτσος που θα ξανακάνει την Ελλάδα μεγάλη!

Η Ελλάδα υποφέρει. Οικείοι και αλλότριοι την προδίδουν. Οι εχθροί του ελληνισμού νομίζουν ότι κέρδισαν. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον τελευταίο θεματοφύλακα του ελληνισμού. Ο Κώστας Πρέκας πήρε το όπλο του και ήρθε να σώσει την πατρίδα από την ξενομανία, ξεκινώντας φυσικά από τη γλώσσα μας, η οποία μοιάζει να υποκύπτει στην ασύμμετρη απειλή των Γκρικλις! Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η “Treeela Tv”, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα της ταινία (που δεν πρόκειται ποτέ να βγει στους κινηματογράφους, καθώς οι φωνές τις αλήθειας φιμώνονται!)

prek3

Ο “Αστυνόμος Πρέκας” πολεμάει κάθε λογής κακούς, συμμαχεί με την εκκλησία και φυσικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη και βάζει τα δυνατά του για να μας αφυπνίσει από το λήθαργο! Την επανεμφάνισή του επιμελήθηκαν οι παρακάτω λαμπροί νέοι:

Σκηνοθεσία / Visual Effects : Οδυσσέας Βότσης
Σενάριο: Οδυσσέας Βότσης, Στάθης Κόλιας, Νίκος Τολιόπουλος, Ορέστης Μήλιος
Mοντάζ : Oδυσσέας Βότσης, Στάθης Κόλιας
Αστυνόμος Πρέκας: Νίκος Τολιόπουλος
Λογότυπο: Δημήτρης Εμμανουηλίδης
Παίζουν : Nίκος Παπαδέλης, Κλεαρχός Θωμόπουλος, Στάθης Κόλιας, Χριστόφορος Γιαγκουνίδης, Μαριάννα Ζάκα, Πέτρος Βασιλούδας, Οδυσσέας Βότσης(cameo)

prek4

Στην ομάδα συμμετέχει και ένα δικό μας παιδί, ο τιμημένος Στάθης Κόλιας! Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό και μας ανοίγει την όρεξη για περισσότερο, καλύτερο και πληρέστερο πατριωτισμό. Ίτε παίδες Ελλήνων, νυν υπέρ πάντων ο αγών. Και εις ανώτερα!

prek5




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑