Trivias Η Κρίστεν Στιούαρτ στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones!

3 Δεκεμβρίου 2016 |

0

Η Κρίστεν Στιούαρτ στο νέο βίντεο κλιπ των Rolling Stones!

Η Κρίστεν Στιούαρτ, την οποία είδαμε στο πρόσφατο 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σε δύο ταινίες, το Certain Women της Κέλι Ράικαρντ και το Personal Shopper του Ολιβιέ Ασαγιάς, προλαβαίνει να κάνει πολλά και διάφορα μέσα σε μόλις 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. Οδηγεί ξέφρενα μία μπλε Mustang στους ολόαδειους από ανθρώπους δρόμους του Λος Άντζελες, που θυμίζει έντονα μετά-Αποκαλυπτικό τοπίο.

%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd-2
Γλείφει μανιωδώς ένα μπλε γλειφιτζούρι. Λικνίζεται και συσπάται σε μπλουζ ρυθμούς ενόσω φουλάρει το αμάξι της με βενζίνη. Προσπερνά ένα φλεγόμενο όχημα και βάζει στη θέση του έναν περίεργο τύπου που την περιτριγυρίζει. Κάνει τετακέ σε ολισθηρό οδόστρωμα και διασταυρώνεται με μία ζέβρα. Όλα αυτά στο φυσικό της στιλ, φορώντας ένα ξεχειλωμένο άσπρο t-shirt και ένα ζευγάρι φθαρμένα τζιν. Πού συμβαίνουν όλα αυτά;

%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Ride ‘Em On Down των Rolling Stones, το οποίο αποτελεί το πρώτο single του νέου τους άλμπουμ. To Blue &Lonesome, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ της θρυλική μπάντας από το 2005 (A Bigger Bang), το 25ο συνολικά στη μεγάλη τους καριέρα, και περιλαμβάνει διασκευές από παλιά τραγούδια της μπλουζ μουσικής. Το Ride ‘Em On Down, εν προκειμένω, συνιστά διασκευή του ομότιτλου τραγουδιού του Έντι Τέιλορ, του 1955, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί διασκευή του τραγουδιού με τον παραπλήσιο τίτλο Shake ‘Em On Down, του θρυλικού μπλουζίστα Μπούκα Γουάιτ.

Απολαύστε το ευθύς αμέσως:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑