News Trailer και Posters για τον “Εμφύλιο” της Marvel!

25 Νοεμβρίου 2015 |

0

Trailer και Posters για τον “Εμφύλιο” της Marvel!

Δύο από τους μεγαλύτερους stars του σύμπαντος της Marvel, ο Chris Evans (Captain America) και ο Robert Downey Jr. (Ironman), επισκέφτηκαν χτες το βράδυ την εκπομπή του Jimmy Kimmel, φέρνοντας μαζί τους δύο εξαιρετικά δώρα για τους fans των superhero movies: το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Captain America: Civil War και τρία ολόφρεσκα posters! Η ταινία, που θα αποτελέσει την τρίτη συνέχεια του franchise του Captain America, θα βγει στις αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2016 και θα ακολουθεί χρονικά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Avengers: Age of Ultron.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Captain America ηγείται πλέον της ομάδας των Avengers, η οποία έχει νέα σύνθεση. Μετά από ένα ακόμα περιστατικό διεθνούς κλίμακας, στο οποίο εμπλέκονται οι Avengers και δεν πάει και τόσο καλά, υπάρχει ολοένα αυξανόμενη πολιτική πίεση για τη δημιουργία ενός συστήματος που θα καθορίζει πώς και πότε θα καλούνται οι Avengers. Η νέα αυτή τάξη πραγμάτων δημιουργεί προστριβές και ρήξη στις σχέσεις των μελών της ομάδας, καθώς παράλληλα εμφανίζεται μια νέα απειλή.

civilwarsmall

civilwar2

civilwar3

Πέραν των δύο κύριων πρωταγωνιστών, στην ταινία εμφανίζεται ακόμα ένας γαλαξίας αστέρων, ενσαρκώνοντας όλες σχεδόν τις σημαντικές φιγούρες της Marvel. Έχουμε και λέμε: Scarlett Johansson (Black Widow), Anthony Mackie (Falcon), Paul Bettany (The Vision), Jeremy Renner (Hawkeye), Don Cheadle (War Machine), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Sebastian Stan (Winter Soldier), Chadwick Boseman (Black Panther), Emily VanCamp (Agent 13), Daniel Brühl (Baron Helmut Zemo), Frank Grillo (Crossbones), William Hurt (General Thaddeus “Thunderbolt” Ross) και Paul Rudd (Ant-Man). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Captain America: Civil War, τη σκηνοθεσία του οποίου έχουν αναλάβει οι Anthony και Joe Russo, θα κάνει το ντεμπούτο του και ο “νέος” Spiderman της Marvel, τον οποίο θα υποδυθεί ο Tom Holland!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑