News Trailer για το “Neon Demon” του Βίντινγκ Ρεφν: η σκοτεινή όψη της ομορφιάς πηγαίνει στις Κάννες!

17 Απριλίου 2016 |

0

Trailer για το “Neon Demon” του Βίντινγκ Ρεφν: η σκοτεινή όψη της ομορφιάς πηγαίνει στις Κάννες!

Μας είχε δώσει επαρκείς λόγους να ασχοληθούμε μαζί του, με το Bronson και το Valhalla Rising. Το Drive σηματοδότησε το πέρασμά του σε μία σφαίρα ευρύτερης αποδοχής και δημοφιλίας. Η βία υπήρξε εξαρχής κομμάτι του σύμπαντος του Δανού Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, αλλά από το Drive και μετά, η βία αυτή απέκτησε μια πιο ιλουστρασιόν και λαμπυρίζουσα μορφή. Το λαίμαργα στιλιζαρισμένο Only God Forgives γιουχαρίστηκε στις Κάννες και έθεσε ένα ερώτημα που δεν θα πάψει ποτέ να αναπαράγεται. Καλλιτέχνης ή απατεώνας;

The Neon Demon 2

Στη νέα του ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες και θα διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα, ο Ρεφν επιστρέφει στο Λος Άντζελες που τόσο τον είχε μαγνητίσει στο Drive. Με τον μάλλον ενδεικτικό του αισθητικού ύφους τίτλο The Neon Demon και πηγή έμπνευσης την ανατριχιαστική ιστορία της κόμισσας Μπάθορι, ο Ρεφν χαρακτηρίζει την ταινία του ως ένα horror movie που εκτυλίσσεται στα ενδότερα του κόσμου της ομορφιάς και του μόντελινγκ. Παρεμπιπτόντως, η κόμισσα Ελισάβετ Μπάθορι της Ουγγαρίας, γνωστή και με το προσωνύμιο «αιματοβαμμένη κυρία» βασάνιζε και δολοφονούσε συστηματικά γυναίκες νεαρής ηλικίας και έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο ειδεχθείς δολοφόνους γυναικών όλων των εποχών.

The Neon Demon 4

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο μίας αδιαπραγμάτευτα «γυναικείας» ταινίας συναντούμε την Ελ Φάνινγκ, η οποία υποδύεται την Τζέσι, μία νεαρή κοπέλα που καταφθάνει γεμάτη όνειρα στο Λος Άντζελες, με σκοπό να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Η υποσχόμενη Γη της Επαγγελίας μετατρέπεται όμως τάχιστα σε κόλαση επί Γης, όταν μία ομάδα εμμονικών με την εξωτερική εμφάνιση γυναικών προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομυζήσει τα νιάτα και την ομορφιά της. Το καστ συμπληρώνουν οι Τζένα Μαλόουν, Κριστίνα Χέντρικς και Κιάνου Ριβς, ενώ ο Ρεφν θα δώσει για μία ακόμη φορά μεγάλη βάση στο μουσικό score, συνεργαζόμενος για τρίτη φορά με τον  πρώην ντράμερ των Red Hot Chili Peppers Κλιφ Μαρτίνεζ.

The Neon Demon 3

Το τρέιλερ πάντως που κυκλοφόρησε λίαν προσφάτως σίγουρα καθηλώνει:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑