News “They’ll Love Me When I’m Dead”: Ντοκιμαντέρ για τον Όρσον Γουέλς από το Netflix!

26 Σεπτεμβρίου 2018 |

0

“They’ll Love Me When I’m Dead”: Ντοκιμαντέρ για τον Όρσον Γουέλς από το Netflix!

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η εξόχως ευχάριστη είδηση της ολοκλήρωσης της τελευταίας ταινίας του Όρσον Γουέλς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει 33 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό του. Το ξακουστό και μέχρι φέτος στοιχειωμένο “The Other Side of the Wind”, ένα από τα πολλά ημιτελή σχέδια του σπουδαίου δημιουργού στο οποίο μάλιστα αφιέρωσε έξι ολόκληρα χρόνια από τη ζωή του, θα έχει τη μορφή του Mockumentary για έναν περιθωριοποιημένο δημιουργό που σχεδιάζει το comeback του στα μεγάλα χολιγουντιανά σαλόνια. Αρκούντως ειρωνικό και αν μη τι άλλο ταιριαστό για κύκνειο άσμα του Γουέλς!

Με την ευκαιρία της αναβίωσης (καλύτερα ανάστασης) του εγκαταλελειμμένου εγχειρήματος για τη συγκεκριμένη ταινία μυθοπλασίας, το Netflix αποφάσισε να καλύψει την τελευταία περίοδο της ζωής του Γουέλς, στην οποία ασχολούνταν με το παραπάνω τόλμημα, με ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο φέρει τον εύστοχο τίτλο “They’ll Love Me When I’m Dead”. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο Making of μιας ταινίας που λυτρώθηκε από την ανυπαρξία εντελώς απρόσμενα, το οποίο αποσκοπεί να φωτίσει πολύπλευρα την γιγαντιαίων διαστάσεων φιγούρα του Γουέλς, μέσα από το όραμά του για τη φιλόδοξη -τελευταία- ταινία του.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες, ενώ τα δύο φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσουν αμφότερα στις 2 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix (η ταινία μυθοπλασίας έχει ήδη κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας).




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑