News Tarantino: “Καθόλου ενδιαφέρων ο χαρακτήρας του Μπάτμαν”

11 Οκτωβρίου 2013 |

0

Tarantino: “Καθόλου ενδιαφέρων ο χαρακτήρας του Μπάτμαν”

Και πάνω που είχε καταλαγιάσει ο θόρυβος, ήρθε ο θείος Quentin να κάνει λίγο χαβαλέ ακόμα με το θέμα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Les Inrockuptibles (δεν έχω ιδέα πώς προφέρεται, θα ρωτήσουμε το Γιώργο) και ερωτηθείς για την επιλογή του Ben Affleck για το ρόλο του Μπάτμαν στην επερχόμενη ταινία, ο Quentin Tarantino απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τον Μπάτμαν, γιατί δε βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα το μασκοφόρο τιμωρό του Γκόθαμ.

“Πρέπει να παραδεχτω ότι δεν έχω ιδιαίτερη άποψη για το θέμα. Γιατί; Γιατί δε βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα το ρόλο του Μπάτμαν. Για κανένα ηθοποιό. Απλούστατα, δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις με το χαρακτήρα”, σχολίασε ο Tarantino, για να συνεχίσει δείχνοντας και την δική του προτίμηση: “Πιστεύω πάντως ότι καλύτερος όλων ήταν ο Michael Keaton (πες τα…), κι εύχομαι κάθε επιτυχία στον Ben. Ξέρετε πάντως ποιος θα γινόταν καταπληκτικός Μπάτμαν; Ο Alec Baldwin, τη δεκαετία του ’80…”

lone_ranger (Αντιγραφή)

Αφήνοντας πίσω το θέμα του Μπάτμαν, γιατί είπαμε, ψιλοβαριέται με τις νυχτερίδες ο άνθρωπος, ο βραβευμένος με Όσκαρ πλέον Tarantino έσπευσε να υπερασπιστεί και τη μεγαλύτερη φετινή εισπρακτική αποτυχία, το Lone Ranger του Gore Verbinski, την οποία άλλωστε συμπεριέλαβε και στην προσωπική του λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέχρι τώρα. “Τα πρώτα 45 λεπτά της ταινίας είναι εξαιρετικά, αλλά είναι γεγονός ότι τα επόμενα 45 λεπτά σε νυστάζουν κάπως… Το σίγουρο είναι πως ήταν κακή ιδέα να χωρίσεις τους “κακούς” σε δύο γκρουπ, χρειάζεται πολύ ώρα για να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Μετά ήρθε η σκηνή του τρένου, που είναι απίστευτη! Όταν την είδα, σκεφτόμουν συνεχώς ‘Για αυτήν την ταινία λένε όλοι ότι είναι χάλια; Σοβαρά;”

Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται (έτσι, κουβέντα να γίνεται), ιδού και το προσωπικό Top – 10 του Quentin Tarantino για το 2013, μέχρι τώρα, με αλφαβητική σειρά:

1. Afternoon Delight
2. Before Midnight
3. Blue Jasmine
4. The Conjuring
5. Drinking Buddies
6. Frances Ha
7. Gravity
8. Kick Ass 2
9. The Lone Ranger
10. This Is The End




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑