News «Morgan»: το Sci-Fi του Λουκ Σκοτ έχει τρέιλερ και είναι πολύ ενδιαφέρον!

10 Ιουνίου 2016 |

0

«Morgan»: το Sci-Fi του Λουκ Σκοτ έχει τρέιλερ και είναι πολύ ενδιαφέρον!

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι θέμα το οποίο εξάπτει ιδιαιτέρως τη φαντασία του κοινού και των δημιουργών. Το 2015, είχαμε το εξαιρετικό Ex Machina του Άλεξ Γκάρλαντ, το οποίο πρέσβευσε εξαιρετικά το συγκεκριμένο subgenre της επιστημονικής φαντασίας, χρησιμοποιώντας έξυπνα το μυστήριο, τα ηθικά ερωτήματα και την απέραντη σκοτεινή του ατμόσφαιρα. Στα χνάρια του λοιπόν έρχεται για φέτος να κινηθεί το Morgan, του πρωτοεμφανιζόμενου Λουκ Σκοτ. Ο γιος του τιτάνα Ρίντλεϊ Σκοτ υπόσχεται να μας αφηγηθεί μια τρομακτική ιστορία που θα μας μας ταξιδέψει σ’ ένα μουντό κόσμο, όπου η επιστήμη επιχειρεί να υποκαταστήσει το Θεό.

morgan-directed-by-luke-scott

Η Morgan είναι ένα ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο ανδροειδές, αποτέλεσμα ενός απόρρητου project, το οποίο παραστρατεί από τον αρχικό του προορισμό, προκαλώντας έτσι την ανησυχία των επιστημόνων. Όταν πρωταγωνιστεί σ’ ένα απροσδόκητο επεισόδιο, η υπεύθυνη της δημιουργίας της πρέπει να αποφασίσει αν θα της αφαιρέσει την τεχνητή ζωή, μια απόφαση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι.

Το τρέιλερ της ταινίας είναι εντυπωσιακό, καθώς φαίνεται ότι κινείται σε γνώριμα για το είδος σκοτάδια ενώ παράλληλα δημιουργεί προσδοκίες για ένα δραματικά τρομακτικό κλίμα. Την αναμονή μας εντείνει και το πλούσιο καστ, καθώς πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μάρα, ο αγαπημένος Τόμπι Τζοουνς, η αναγεννημένη Τζένιφερ Τζέισον Λι, ο υπέροχος Πολ Τζιαμάτι και η γνωστή μας ως Ίνγκριτ του Game of Thrones Ρόουζ Λέσλι, ενώ στο ρόλο της Morgan συναντάμε την Άνια Τέιλορ-Τζόι, την οποία πρόσφατα γνωρίσαμε και θαυμάσαμε στο The Witch.
Morgan
Στην παραγωγή έχει βάλει το χεράκι του και ο ίδιος ο Ρίντλεϊ Σκοτ, χαρίζοντας έτσι στην ταινία ήδη κάποιο πρεστίζ. Υπομονή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία το Morgan είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες. Ας ελπίσουμε ότι δε θα αρχίσει να έρθει και προς τα μέρη μας, για να διαπιστώσουμε αν ισχύει και για την κινηματογραφική επιστημονική φαντασία η φράση του θυμόσοφου λαού, “σόι πάει το βασίλειο”!




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑