To “Deadpool 2” έχει teaser και αναμένεται εξίσου απολαυστικό!

Ήταν αναμενόμενο. Το υποψιαζόμασταν. Πλέον, το γνωρίζουμε. Ο πιο αξιολάτρευτος και διασκεδαστικός αντί-ήρωας του σύμπαντος της Marvel, μετά την αδιανόητη επιτυχία της πρώτης ταινίας (που διέθετε, μάλιστα, και ένα μετριοπαθές μπάτζετ σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του είδους), ήταν βέβαιο πως θα αποκτούσε και σίκουελ. Το Deadpool μπορεί, λοιπόν, να έμεινε στα σκαριά για περίπου 10 χρόνια, μέχρι να βρει τον δρόμο προς τις σκοτεινές αίθουσες την περσινή χρονιά, το Deadpool 2, όμως, θα είναι πολύ σύντομα κοντά μας.

Στον ρόλο του ήρωα με τη στενή στολή και τον ατελείωτο αυτοσαρκασμό συναντούμε, φυσικά, για μία ακόμη φορά τον Ράιαν Ρέινολντς, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για την καρέκλα του σκηνοθέτη. Όπως φημολογείται, οι διαφωνίες μεταξύ του Ρέινολντς και του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Τιμ Μίλερ, όσον αφορά την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει το σίκουελ, απεδείχθησαν αγεφύρωτες. Κάπως έτσι, ο Μίλερ αποτέλεσε παρελθόν, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Ντέιβιντ Λιτς, τον σκηνοθέτη, δηλαδή, του John Wick.

Σύμφωνα με, ανεπιβεβαίωτες ακόμη, φήμες που ήδη κυκλοφόρησαν, τα γυρίσματα του Deadpool 2 αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους, με σκοπό η ταινία να έχει βγει στις αίθουσες στις αρχές του 2018. Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε στο απολαυστικό teaser, που προβάλλεται ακριβώς πριν από την ταινία Logan στις αμερικάνικες αίθουσες, το οποίο κυκλοφόρησε πλέον και στο διαδίκτυο (το πόσταρε ο ίδιος ο Ρέινολντς στο twitter, αρχικά). Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι σκηνές που θα δείτε στο συγκεκριμένο teaser δεν θα αποτελούν κομμάτι του επερχόμενου σίκουελ, όπως έγινε γνωστό από τους παραγωγούς της ταινίας.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑