News Τρέιλερ για το “The Girl on the Train” με την Έμιλυ Μπλαντ!

20 Ιουλίου 2016 |

0

Τρέιλερ για το “The Girl on the Train” με την Έμιλυ Μπλαντ!

Έμιλι Μπλαντ αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ονόματα των τελευταίων ετών. Έχει να επιδείξει ως επί το πλείστον πετυχημένες ερμηνείες και καλές επιλογές, ενώ και το μέλλον της προμηνύεται ευοίωνο. Η 33χρονη Βρετανίδα, λοιπόν, μετά το περσινό Sicario και ενώ έχει ήδη συμφωνήσει να γίνει η Mary Poppins του 21ου αιώνα, πρωταγωνιστεί στο The Girl on the Train που αναμένεται να δούμε στις αίθουσες το φθινόπωρο.

girltrain2

Η ταινία, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Πόλα Χόκινς, αφορά μια χωρισμένη γυναίκα η οποία δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα της ζωής της και ταλαιπωρείται από τις ίδιες τις εμμονές της. Θα βρεθεί μάλιστα να ανακρίνεται από την αστυνομία για την εξαφάνιση μιας νεαρής που η ίδια παρακολουθούσε καθημερινά από το τρένο, ανήμπορη να ξεχωρίσει την αλήθεια από την ψύχωση.

girltrain5

Η Έμιλι Μπλαντ, που φαίνεται έτοιμη για μια ακόμα στιβαρή ερμηνεία, πλαισιώνεται από ένα ενδιαφέρον καστ με τους Τζάστιν Θερού, γνωστό μας από το τηλεοπτικό Leftovers, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χέιλι Μπένετ, Λουκ Έβανς, Λίζα Κουντρόου και Άλισον Τζάνεϊ να είναι τα κυριότερα ονόματα. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τέιτ Τέιλορ του οσκαρικού The Help και από ο,τι φαίνεται μερίμνησε για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θυμίζει αρκετά το Gone Girl του Ντέιβιντ Φίντσερ, αφού η ταινία μοιάζει να κινείται σε τόνους μυστηρίου και να βυθίζεται στη γνώριμη κινηματογραφική μουντάδα.

girltrain4

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε. Για ασφαλή συμπεράσματα, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑