25 Νοεμβρίου, 2015 |

Τρέιλερ για το «Νοτιά» του Τάσου Μπουλμέτη!

13 χρόνια μετά την «Πολίτικη Κουζίνα», ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με μια ταινία η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει και πάλι να συγκινήσει το κοινό και να θυμίσει μια Άνοιξη οριστικά χαμένη. Ο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα του ’60 και θα μας συστήσει έναν συναισθηματικό νέο με καλλιτεχνική φλέβα, ο οποίος ψάχνει να βρει τον εαυτό του ανάμεσα στους μύθους και τις ταραχές της χώρας. O «Νοτιάς» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης που θα κινείται στο γνώριμο συγκινησιακά κωμικό στυλ του Πολίτη σκηνοθέτη, ο οποίος έχει αποδείξει περίτρανα ότι ξέρει να συνδυάζει την εισπρακτική επιτυχία με την καλλιτεχνική ποιότητα, και αναμένεται να μας χαρίσει άλλο ένα εικαστικά άψογο ταξίδι στην ενδοσκόπηση και τη φαντασία του πρωταγωνιστή, και μέσω αυτού, στη δική μας.

Notias2 (Αντιγραφή)

Το καστ αποτελείται από ονόματα γνωστά και αγαπημένα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Γιάννης Νιάρρος και πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από τις εντυπωσιακές παρουσίες των Θέμη Πάνου, Αργύρη Ξάφη, Ερρίκο Λίτση και Όμηρο Πουλάκη, ενώ εμφάνιση έκπληξη (και πώς θα μπορούσε να μην είναι έκπληξη άλλωστε) θα κάνει η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη. Τη μουσική ανέλαβε και πάλι η Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Διεύθυνση Φωτογραφίας ο αγαπημένος Σίμος Σαρκετζής της «Μικράς Αγγλίας» και του «Xenia».

Notias4 (Αντιγραφή)

Το τρέιλερ δίνει μία πρόγευση η οποία ανοίγει καταπληκτικά την κινηματογραφική μας όρεξη και μας κάνει να προσμένουμε την πρεμιέρα της 14ης Ιανουαρίου 2016 όσο ελάχιστες! Τα χαρτομάντιλα μοιάζουν ήδη απαραίτητα.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑