News Το remake του Μπεν Χουρ έρχεται και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο!

15 Ιουνίου 2016 |

0

Το remake του Μπεν Χουρ έρχεται και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο!

Μπεν Χουρ ανέστη εκ νεκρών! Τα μαντάτα για το remake της θρυλικής ταινίας είχαν φτάσει προ καιρού και μόλις μας ήρθε και το τρέιλερ. Δυστυχώς, βλέποντάς το κανείς αδυνατεί να καταλάβει γιατί το Χόλιγουντ αποφάσισε να επανέλθει στο πιο κλασικό θρησκευτικό φιλμ όλων των εποχών. Ίσως για να βάλει τον Μόργκαν Φρίμαν σε έναν ακόμα  απροσδόκητο ρόλο, αυτόν του Ιλντερίμ. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει τρόμο.

ben_hur_2

Στο τρέιλερ, μαθαίνουμε ή καλύτερα θυμόμαστε την ιστορία του Τζούντα Μπεν Χουρ, παρακολοθούμε στιγμιότυπα από τη δεύτερη ανάγνωση της κλασικής σκηνής του ράλι, ενώ στο τέλος εμφανίζεται και ο Τζίσους και όλα αυτά υπό τον ήχο της εμβληματικής φωνής του Φρίμαν. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ του “Wanted” αλλά και των ξακουστών στους κύκλους του underground cult ρωσικών “Night Watch” και “Day Watch” και στο καστ συναντάμε τον Τζακ Χιούστον, τον Ροντρίγκο Σαντόρο και σε κάποιο σημείο και τον δικό μας Γιώργο Καραμίχο. 

ben_hur_2016_movie-wide (Αντιγραφή)

Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γνωρίζουμε αν οι φόβοι μας είναι βάσιμοι ή όχι. Μέχρι τότε, τα ερωτηματικά θα συνεχίσουν να απλώνονται στον κινηματογραφικό κόσμο. Όλα πάντως δείχνουν πως μόνο ένα θαύμα σώζει αυτό το project της Paramount και της MGM.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑