News Τζέικ Τζίλενχααλ και Έιμι Άνταμς, στο “Nocturnal Animals” του Τομ Φορντ!

26 Ιουλίου 2016 |

0

Τζέικ Τζίλενχααλ και Έιμι Άνταμς, στο “Nocturnal Animals” του Τομ Φορντ!

Επτά χρόνια μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο A Single Man (ο πρωταγωνιστής του οποίου Κόλιν Φερθ έλαβε οσκαρική υποψηφιότητα για την ερμηνεία του και εν τέλει κέρδισε το Όσκαρ την επόμενη χρονιά, με το The King’s Speech), ο σχεδιαστής μόδας Τομ Φορντ επιστρέφει στα κινηματογραφικά πλατό με το Nocturnal Animals (Νυχτερινά ζώα). Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Tony and Susan (1993) του Αμερικάνου συγγραφέα Όστιν Ράιτ (1922-2003), με τον Φορντ να δηλώνει πως έχει εμπλουτίσει κατά πολύ τον χαρακτήρα της Susan, σε σύγκριση με το βιβλίο.

Nocturnal Animals 3
Η ταινία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο επερχόμενο φεστιβάλ της Βενετίας (που θα ανοίξει με το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ La La Land), ενώ η έξοδός της στις αμερικάνικες αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου 2016.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντούμε τον Τζέικ Τζίλενχααλ στον ρόλο του Tony και την Έιμι Άνταμς σε αυτόν της Susan, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ο πρώτος είναι fictional χαρακτήρας εντός της πλοκής της ταινίας (θα επανέλθουμε σε αυτό). Το πλούσιο καστ συμπληρώνουν οι Μάικλ Σάνον, Ίσλα Φίσερ, Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον και Άρμι Χάμερ, με τους τρεις πρώτους να πρωταγωνιστούν, επίσης, στο story within the story της ταινίας.

Nocturnal Animals 2

Σημείο αφετηρίας των δρώμενων είναι η παραλαβή ενός δέματος από τη Susan Marrow, ιδιοκτήτρια γκαλερί στο Λος Άντζελες. Το δέμα περιλαμβάνει το χειρόγραφο του πρώτου βιβλίου του πρώην συζύγου της Walker Marrow, με τίτλο Nocturnal Animals. Η Susan, που είχε εγκαταλείψει τον Walker πριν δεκαπέντε χρόνια και τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποξένωσης από τον δεύτερο σύζυγό της, ξεκινά να διαβάζει τις σελίδες του χειρόγραφου, βυθίζοντας τον εαυτό της και εμάς στον σκοτεινό του κόσμο.

Nocturnal Animals 3
Πρωταγωνιστής της ιστορίας του βιβλίου είναι ο Tony Hastings (τον οποίο υποδύεται ο Τζίλενχααλ), που βλέπει την οικογένεια του να βρίσκεται υπό καθεστώς νυχτερινής πολιορκίας σε ένα απομονωμένο αυτοκινητόδρομο στη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής προς το Μέιν. Μία κατάθεση ψυχής – πράξη συγχώρεσης ή μία υπόνοια υποδόριας απειλής – εκκολαπτόμενης εκδίκησης; Η Susan γλιστρά αργά αλλά σταθερά προς την παράνοια, προσπαθώντας να αντιληφθεί αν οι λέξεις του πρώην συζύγου της κρύβουν κάτι βαθύτερο…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑