News Ο Wong Kar-wai επιστρέφει με μία δολοφονία υψηλής ραπτικής!

19 Νοεμβρίου 2016 |

0

Ο Wong Kar-wai επιστρέφει με μία δολοφονία υψηλής ραπτικής!

Μεταξύ της προτελευταίας (My Blueberry Nights, 2007) και της τελευταίας (The Grandmaster, 2013) ταινίας του Γουόνγκ Καρ-γουάι είχαν μεσολαβήσει έξι χρόνια. Ως εκ τούτου και δεδομένου ότι: α) βρίσκεται ήδη στα σκαριά η πρώτη τηλεοπτική του δουλειά και β) Ο Καρ-γουάι ανέκαθεν έπαιρνε τον χρόνο του από ταινία σε ταινία, η είδηση της 11ης ταινίας του αισθαντικού σκηνοθέτη από το Χονγκ Κονγκ ξάφνιασε ευχάριστα τον σινεφίλ πλανήτη!

gucci-2

Όπως προκύπτει, όμως, το νερό για την κινηματογραφική επιστροφή του Καρ-γουάι έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι, με ένα πρότζεκτ που γυροφέρνει και ακούγεται εδώ και μπόλικα χρόνια στους χολιγουντιανούς διαδρόμους: μία ταινία για το οικογενειακό δράμα της διάσημης φαμίλιας των Γκούτσι. Πιο συγκεκριμένα, για τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, εγγονού του ιδρυτή της δυναστείας Γκούτσο Γκούτσι, από πληρωμένο εκτελεστή που είχε προσληφθεί από την πρώην σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζάνι (η δίκη που ακολούθησε χαρακτηρίστηκε “η δίκη του αιώνα” στην Ιταλία).

gucci-3

Σύμφωνα με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, το αρχικό πλάνο -που δεν τελεσφόρησε- περιελάμβανε τον Ρίντλεϊ Σκοτ στην καρέκλα του σκηνοθέτη, καθώς και τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Αντζελίνα Τζολί στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Καρ-γουάι παίρνει λοιπόν τη θέση του Σκοτ, ο ρόλος Μαουρίτσιο Γκούτσι είναι προς το παρόν ορφανός, ενώ την Αντζελίνα Τζολί θα αντικαταστήσει η Μάργκο Ρόμπι (Ο λύκος της Γουόλ Στριτ, Suicide Squad). Τέλος, όσον αφορά το σενάριο, η Αντρέα Μπέρλοφ (Straight Outta Compton) και ο Τσάρλς Ράντολφ (The Big Short) έχουν παραδόσει ένα πρώτο draft, χωρίς όμως να έχει ακόμη αποφασιστεί ποιος εκ των δύο θα αναλάβει χρέη σεναριογράφου της ταινίας.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑