News Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Andy Warhol!

21 Σεπτεμβρίου 2016 |

0

Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Andy Warhol!

Ο Τζάρεντ Τζόζεφ Λίτο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρέθηκε στο Έβερεστ της ερμηνευτικής του καριέρας (ο Λίτο είναι, παράλληλα, ο τραγουδιστής και ο βασικός στιχουργός της ροκ μπάντας 30 Seconds to Mars), το 2013, όταν κέρδισε το Βραβείο Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία Dallas Buyers Club, του Ζαν-Μαρκ Βαλέ. Παρεμπιπτόντως, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ταινία έγινε μόλις η 5η ταινία στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ και η πρώτη μετά το Mystic River (2003) που κάνει το double στα βραβεία Α΄ και Β΄ Ανδρικού Ρόλου, καθώς, πέρα από τον Λίτο, βραβεύτηκε και ο Μάθιου ΜακΚόναχι.

dallas-buyers-club
Έκτοτε, μέσα από ένα καταιγιστικό promotion κι ένα ανελέητο marketing, ο Λίτο έλαβε –πρόωρα, όπως απεδείχθη- τον τίτλο του «καλύτερου Joker όλων των εποχών», ενόψει της εξόδου του πολυαναμενόμενου Suicide Squad στις αίθουσες. Εν τέλει, ο ρόλος του πετσοκόφτηκε από άποψη χρονικής διάρκειας, η ταινία έλαβε αρνητικότατες κριτικές σε παγκόσμια κλίμακα και οι υπερβολές περί του «κορυφαίου Joker» ξάφνου σίγησαν ολοκληρωτικά.

leto-joker

Μολαταύτα, τα καλύτερα είναι μάλλον καθ’ οδόν για τον -44χρονο κι ας μην του φαίνεται καθόλου- Λίτο. Αρχικά, διότι έχει καπαρώσει μία προνομιακή θέση στο σίκουελ του Bladerunner, δια χειρός Ντενί Βιλνέβ, στο πλευρό των Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρόμπιν Ράιτ. Έπειτα, όπως κυκλοφόρησε μόλις χτες, ο Λίτο θα υποδυθεί τον θρυλικό Άντι Γουόρχολ, σε ένα biopic για τη ζωή του Πάπα της pop art.

warhol

Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως ο τίτλος της ταινίας, ο σκηνοθέτης της, καθώς και οι ημερομηνίες των γυρισμάτων. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι χρέη σεναριογράφου θα αναλάβει ο Τέρενς Γουίντερ (The Sopranos, Boardwalk Empire), ενώ μεταξύ των παραγωγών (στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Λίτο) θα βρίσκεται και ο Μάικλ Ντε Λούκα (The Social Network, Moneyball). Τέλος, η ταινία θα αποτελέσει μερική μεταφορά της βιογραφίας του Γουόρχολ, με τίτλο Warhol: The Biography, από τον Βίκτορ Μπόκρις.

 




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑