News Ο Ian McShane θα πρωταγωνιστήσει στο “American Gods”!

3 Μαρτίου 2016 |

0

Ο Ian McShane θα πρωταγωνιστήσει στο “American Gods”!

Ένα από τα πλέον αναμενόμενα projects της μικρής οθόνης, η μεταφορά του εξαιρετικού βιβλίου του Neil Gaiman “American Gods”, παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά, με εμφατικό μάλιστα τρόπο. Όπως ανακοινώθηκε από το Starz, ο Ian McShane θα είναι ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον αινιγματικό Mr. Wednesday, έναν εκ των δύο βασικών πρωταγωνιστών. Ο Ricky Whittle, εξάλλου, θα κρατήσει τον ρόλο του Shadow, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και περίπου έναν μήνα.

omv3dskcofodfvqxbo7w (Αντιγραφή)

Το βιβλίο, που εκδόθηκε το 2001, αφηγείται την ιστορία του Shadow, ενός ανθρώπου που αποφυλακίζεται και μπαίνει στη δούλεψη ενός μυστηριώδη άνδρα που αυτοαποκαλείται Mr. Wednesday, με τα καθήκοντά του να είναι τουλάχιστον ασαφή. Γρήγορα θα καταλάβει, ωστόσο, ότι ο Mr. Wednesday δεν είναι ένας συνηθισμένος άνδρας, και ο ίδιος έχει μπλέξει άθελά του σε μια αδιανόητη ιστορία, σε μια μάχη μεταξύ αρχαίων, σύγχρονων και νέων Θεών που περιδιαβαίνουν τους δρόμους της σημερινής Αμερικής.

American-Gods-Mr-Wednesday (Αντιγραφή)

Ο McShane, ασφαλώς, είναι μια εντυπωσιακή επιλογή. Ο 74χρονος, πλέον, Βρετανός, έκανε πάταγο στο αριστούργημα του HBO, Deadwood, για το οποίο κέρδισε και μια Χρυσή Σφαίρα το 2005, ενώ πρόκειται να κρατήσει έναν μυστηριώδη, κομβικό ρόλο στην επερχόμενη 6η σεζόν του Game of Thrones. Ασφαλώς, το project δεν στερείται τρανταχτών ονομάτων: στην παραγωγή συναντάμε τον Bryan Fuller, δημιουργό του εκπληκτικού Hannibal και του υποτιμημένου Pushing Daisies, καθώς και τον Michael Green, που έχει ξανασυνεργαστεί με τον McShane στο βραχύβιο αλλά ιδιαιτέρως αξιόλογο Kings. Ο ίδιος ο Neil Gaiman θα γράψει το σενάριο για κάποια επεισόδια της σειράς, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το πιλοτικό επεισόδιο αλλά και κάποια επεισόδια ακόμα θα καθίσει ο David Slade, γνωστός από την εξαιρετική δουλειά του στο Hannibal. Η σειρά, όπως ανακοινώθηκε από το Starz, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο στο Τορόντο.

Ian+McShane+Pirates+Caribbean+Stranger+Tides+Y8gbhxdfuRDl (Αντιγραφή)




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑