News Ο Κάρι Φουκουνάγκα σκηνοθετεί το Bond 25!

20 Σεπτεμβρίου 2018 |

0

Ο Κάρι Φουκουνάγκα σκηνοθετεί το Bond 25!

Μετά από την ανατροπή των συνθηκών (και ίσως των προσδοκιών, τουλάχιστον για τους οπαδούς της ανανεωτικής οπτικής του Μποντ) που έθεσαν τον Ντάνι Μπόιλ εκτός κάδρου ως προς το εικοστό πέμπτο Bond film, εξελίχθηκε ως είθισται ένα μικρό σήριαλ. Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Βρετανό σκηνοθέτη αποδόθηκαν σε δημιουργικές διαφορές, ωστόσο οι κακές γλώσσες έλεγαν διάφορα για καυγάδες με τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ. Η διαδοχολογία, φυσικά, είχε και πάλι την τιμητική της, καθώς ακούστηκαν διάφορα λαμπρά ονόματα ως μνηστήρες της περίοπτης σκηνοθετικής καρέκλας: Ντενί Βιλνέβ, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, Γιαν ΝτεΜανζ και διάφοροι άλλοι…

Τελικά, από ο, τι φαίνεται ο κλήρος έπεσε στον εξαιρετικό κύριο Κάρι Φουκουνάγκα, γνωστό από την πολυθρύλητη πρώτη σεζόν του True Detective και από την πρώτη original κινηματογραφική παραγωγή του Netflix, Beasts of No Nation, μεταξύ άλλων. Το έργο του προμηνύεται αρκετά απαιτητικό, καθώς η υπερεπιτυχημένη Sam Mendes εποχή του 007 έχει εκτινάξει τις προσδοκίες στα ύψη. Με βάση το μέχρι τώρα δημιουργικό ύφος του 41χρονου Αμερικανού, κατά πάσα πιθανότητα θα κινείται σε παρόμοια μονοπάτια εσωτερικότητας και εμβάθυνσης στον χαρακτήρα, μακριά από το παλαιότερο αγνό fun στοιχείο.

Η ταινία προγραμματίζεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και αναμένεται να είναι η τελευταία του Κρεγκ στον ρόλο. Παράλληλα, το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Φουκουνάγκα ονόματι Maniac, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Τζόνα Χιλ και Έμμα Στόουν, φαντάζει πολύ ενδιαφέρον.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑