News Ο Γουές Άντερσον ανακοινώνει επίσημα τη νέα του ταινία “Isle of Dogs”!

22 Δεκεμβρίου 2016 |

0

Ο Γουές Άντερσον ανακοινώνει επίσημα τη νέα του ταινία “Isle of Dogs”!

Ο λατρεμένος Γουές Άντερσον μας είχε ήδη χαρίσει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δωράκι με το πανέμορφο γιορτινό διαφημιστικό σποτ για την H&M, καθ’ όπως φαίνεται όμως, είχε κι άλλα καλούδια στο σακούλι του. Όπως την επίσημη ανακοίνωση πολλών και ζουμερών λεπτομερειών για τη νέα του ταινία με τίτλο Isle of Dogs, μέσα από ένα βίντεο (στο οποίο εμφανίζεται και ο Έντουαρντ Νόρτον!) όπου ο Γουές αποκαλύπτει πολλά και ωραία πράγματα. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο Άντερσον, στην πρώτη του ταινία μετά το The Grand Budapest Hotel (2014) επιστρέφει στην τεχνική του stop-mοtion, με την οποία μας είχε καταπλήξει το 2009, με το Fantastic Mr. Fox.

wes-4

Όσον αφορά το cast, που είναι για μία ακόμη φορά γεμάτο αστερόσκονη, συναντούμε για πολλοστή φορά τους (άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο) γνώριμους θαμώνες της «γουεσικής» φιλμογραφίας Μπιλ Μάρεϊ, Έντουαρντ Νόρτον, Τίλντα Σουίντον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Μπομπ Μπάλαμπαν, χωρίς όμως να λείπουν οι νέες προσθήκες. Ποιες είναι αυτές; Η Σκάρλετ Τζοχάνσον (ή Γιόχανσον, αν προτιμάτε), η νέα indie ιέρεια Γκρέτα Γκέργουιγκ, ο Μπράιαν Κράνστον του Breaking Bad, καθώς και η Γιόκο Όνο!

wes-2

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γουές αποκαλύπτει ένα απειροελάχιστο preview από τη νέα του ταινία, στο οποίο απεικονίζεται ο Rex, ο σκύλος στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Έντουαρντ Νόρτον. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στο Λονδίνο, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες. Παράλληλα, σε αυτό το βίντεο, ο Γουές δίνει την ευκαιρία σε λίγους τυχερούς fans να βρεθούν στο πλατό της ταινίας, καθώς και να δανείσουν τη φωνή τους σε ένα (σκυλίσιο) χαρακτήρα της ταινίας! Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος αυτή τη δυνατότητα είναι μία δωρεά ύψους 10 δολαρίων στο Film Foundation, έναν οργανισμό που ίδρυσε ο Μάρτιν Σκορσέζε το 1990 και που έχει ως καταστατικό σκοπό τη διαφύλαξη και συντήρηση των κινηματογραφικών ταινιών.

Wes Anderson from Crowdrise on Vimeo.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑