News Οι αδερφοί Κοέν ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά!

11 Ιανουαρίου 2017 |

0

Οι αδερφοί Κοέν ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά!

Έφτασε, λοιπόν, εκείνη η στιγμή και για τα τρομερά αδέλφια Τζόελ και Ήθαν Κόεν. Η στιγμή που θα δοκιμάσουν την τύχη τους και στη μικρή οθόνη, όπως τόσοι και τόσοι μεγάλοι σκηνοθέτες τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το τρομερό ντουέτο θα συνεργαστεί με την Annapurna Television (το τηλεοπτικό ας πούμε παρακλάδι της Annapurna Pictures που βρίσκεται πίσω ταινίες όπως το Sausage Party, το American Hustle και το Zero Dark Thirty), σε μία γουέστερν τηλεοπτική σειρά, με τίτλο The Ballad of Buster Scruggs.

coen-3

Οι Κοέν δεν είναι φυσικά ανεξοικείωτοι με το είδος του γουέστερν, καθότι έχουν να επιδείξουν στο παλμαρέ τους τόσο το True Grit (βλέπε φώτο αμέσως μετά)  όσο και το No Country for Old Men. Οι ιθύνοντες της Annapurna έχουν αφήσει να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ φιλοδοξεί να συνδυάσει την τηλεοπτική προβολή της σειράς (που θα έχει τη μορφή μίας mini series), με την ταυτόχρονα έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες, εφόσον καταστεί δυνατή μία συντομευμένη εκδοχή του συνολικού υλικού. Προς το παρόν, δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας περαιτέρω πληροφορίες για τη σειρά, πέρα από το ότι θα περιλαμβάνει έξι επιμέρους subplots, τα οποία κάποια στιγμή θα διαπλέκονται.
coen-2

Υπενθυμίζουμε ότι δύο αδέρφια, που έχουν γράψει το σενάριο της σειράς, υπογράφουν και το σενάριο της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνι, με τίτλο Suburbicon, που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων. Η Annapurna Television, από την πλευρά της, προσπαθεί να εισέλθει δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης, έχοντας επίσης στα σκαριά την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου Today Will Be Different, με την Τζούλια Ρόμπερτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέχρι να απολαύσουμε το νέο πόνημα των Κοέν, ας δούμε τι λέει ο Τζορτζ Κλούνι για τα δύο φοβερά αδέρφια.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑