News Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματιέ Αμαλρίκ και Σαρλότ Γκενσμπούρ στην πρεμιέρα των Καννών!

22 Απριλίου 2017 |

0

Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματιέ Αμαλρίκ και Σαρλότ Γκενσμπούρ στην πρεμιέρα των Καννών!

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Αρνό Ντεπλεσάν -στον οποίο είχε πραγματοποιήσει αφιέρωμα το προπέρσινο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης- είναι σταθερός θαμώνας του φεστιβάλ των Καννών (με αρκετές συμμετοχές στο Διαγωνιστικό Τμήμα, ενώ η προηγούμενη ταινία του, Τα χρυσά μας χρόνια, συμμετείχε στο τμήμα «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών») και στην επερχόμενη επετειακή 70η διοργάνωση θα έχει την τιμή να «ανοίξει» το Φεστιβάλ, με τη νέα του ταινία.

Η ένατη ταινία του Ντεπλεσάν έχει τον τίτλο Ismael’s Ghosts (Les Fantômes d’Ismaël, γαλλιστί) και έχει στο επίκεντρό της ένα σκηνοθέτη, τον Ismaël του τίτλου, που εγκαταλείπει τα γυρίσματα της ταινίας του και γενικότερα χάνει τα αυγά και τα πασχάλια όταν τον επισκέπτεται το φάντασμα της παλιάς του αγαπημένης ονόματι Carlotta, η οποία είναι νεκρή εδώ και 20 χρόνια και της οποίας τον χαμό δεν έχει ακόμη ξεπεράσει. Η απρόσκλητη έλευση του φαντάσματος της Carlotta, μεταξύ άλλων, τρέπει σε φυγή τη Sylvie, τη νέα αγαπημένη του Ismaël και τον οδηγεί σε ένα αδειανό οικογενειακό παραθαλάσσιο σπίτι, όπου θα αναμετρηθεί οριστικά με όλες τις θύμησες του παρελθόντος.

Το Ismael’s Ghosts που θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στις Κάννες, στις 17 Μαΐου, αλλά δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, διαθέτει ένα υπέρλαμπρο καστ που περιλαμβάνει μερικά από τα πλέον βαριά ερμηνευτικά χαρτιά του γαλλικού σινεμά. Στον ρόλο του Ismaël συναντούμε τον αγαπημένο Ματιέ Αμαλρίκ, σε αυτόν της Carlotta τη Μαριόν Κοτιγιάρ, ενώ τη Sylvie υποδύεται η Σαρλότ Γκενσμπούρ, ενώ σε συμπληρωματικούς μικρότερους ρόλους φιγουράρουν τα ονόματα του Λουί Γκαρέλ και της Άλμπα Ρορβάχερ!

Προς το παρόν, απολαύστε το τρέιλερ της ταινίας, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑