News Μία πρώτη ματιά στη Ρούνι Μάρα ως Μαρία Μαγδαληνή!

28 Νοεμβρίου 2017 |

0

Μία πρώτη ματιά στη Ρούνι Μάρα ως Μαρία Μαγδαληνή!

Η βρετανική εταιρία παραγωγής Film 4 Productions έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το επερχόμενο Mary Magdalene, στο οποίο η Ρούνι Μάρα ενσαρκώνει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πλούσιο καστ συμπληρώνουν ο Γιόακιν Φίνιξ στον ρόλο του Ιησού, ο Ταχάρ Ραχίμ, ο οποίος υποδύεται τον Ιούδα, και ο Τσιούετελ Έτζιοφορ στον ρόλο του Πέτρου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Γκαρθ Ντέιβις, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει το μεγάλο μήκους ντεμπούτο του πέρσι, με το Lion, που είχε αποσπάσει 6 οσκαρικές υποψηφιότητες, και στο οποίο είχε συνεργαστεί και πάλι με τη Ρούνι Μάρα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το μουσικό score της ταινίας, καθότι θα πρόκειται για μία αυστηρά ισλανδική υπόθεση, με τους Χίλντουρ Γκουναντότιρ και Γιόχαν Γιόχανσον (που έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Ντενί Βιλνέβ) να το υπογράφουν.

Το Mary Magdalene έχει σε πρώτο πλάνο την περσόνα της Μαρίας Μαγδαληνής, η οποία έχει αποτελέσει αντικείμενo θυελλωδών θρησκευτικών και θεολογικών αντεγκλήσεων ανά τους αιώνες, μέσα από την οπτική της οποίας ξεδιπλώνεται η ιστορία του Ιησού. Η αρχική ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αμερικάνικες αίθουσες ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Πέμπτη, στις 24 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρθηκε για την άνοιξη του 2018, ούτως ώστε να συμπίπτει χρονικά με το Πάσχα, για προφανείς λόγους.

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί από τη Weinstein Company, η οποία είχε αναλάβει τη διανομή της ταινίας στις ΗΠΑ, ωσότου έρθουν στο φως οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων, με πρωταγωνιστή τον Χάρβι Γουάινστιν. Ενόψει αυτών των γεγονότων, η Universal (που είναι μεταξύ των συμπαραγωγών της ταινίας) και ο Ντέιβις στράφηκαν σε άλλες λύσεις, με τη Sony Pictures να αναλαμβάνει τελικά τη διανομή της ταινίας στις ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση περί αλλαγής της ημερομηνίας εξόδου στις αίθουσες, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου στις ΗΠΑ και για τις 16 Μαρτίου στη Μεγάλη Βρετανία.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑