News Η ταινία Deadwood που συζητάμε χρόνια, τελικά ΘΑ ΓΙΝΕΙ

8 Ιανουαρίου 2016 |

0

Η ταινία Deadwood που συζητάμε χρόνια, τελικά ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ο Michael Lombardo είναι ο Διευθυντής Προγράμματος του HBO. Από σήμερα, είναι και ο αγαπημένος νέος φίλος πολλών ανθρώπων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου, για έναν πολύ απλό λόγο: σε χτεσινές του δηλώσεις στο TVLine, ο Lombardo επιβεβαίωσε ότι έδωσε το πράσινο φως στον δημιουργό του λατρεμένου Deadwood, David Milch, να ξεκινήσει το project της ταινίας που θα φέρει ξανά στις οθόνες μας τον Al Swearengen.

Al-Swearengen-deadwood-16934275-2560-1707 (Αντιγραφή)

“Ο David έχει τη δέσμευση από μέρους μας ότι θα προχωρήσουμε με το project“, δήλωσε ο Lombardo. “Μίλησε για το πλαίσιο στο οποίο σκέφτεται να τοποθετήσει την ιστορία της ταινίας – κάτι που, γνωρίζοντας τον David, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει στην πορεία. Αλλά θα γίνει”. Ο Lombardo τόνισε ακόμα ότι η αναβίωση του Deadwood έχει να κάνει με την αίσθηση που έμεινε πως η σειρά και ο Milch είχαν κι άλλα να πουν. “Γνωρίζω τον David πολλά χρόνια και νιώθω ότι το Deadwood είναι κάτι με το οποίο δεν έχει τελειώσει“, συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά, ο Lombardo έκανε γνωστό ότι ο Milch ασχολείται επί του παρόντος με κάποιο άλλο project και, αφού το ολοκληρώσει, θα στραφεί στη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας Deadwood. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με το καστ της σειράς και το κατά πόσον θα είναι όλοι οι ηθοποιοί διαθέσιμοι: “Είναι κάτι που θα το αφήσω στα χέρια του David“, σχολίασε γελώντας ο Lombardo. “Είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να τα καταφέρει. Κάποιες φορές οι ηθοποιοί σχηματίζουν έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους δημιουργούς μιας σειράς, έναν δεσμό που μένει ισχυρός για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το Deadwood υπήρξε μια καθοριστική στιγμή στις ζωές όλων τους”.

deadwood-season-3-episode-09-olyphant-mcshane-parker-dourif-brown-hawkes-malcomson-sanderson-weigert-boothe-dvdbash10 (Αντιγραφή)




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑