News Η Ντενίζ Έργκυβεν, ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι διαδηλώσεις στο LA του 1992

30 Ιουνίου 2016 |

0

Η Ντενίζ Έργκυβεν, ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι διαδηλώσεις στο LA του 1992

Το αν ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Τζέιμς Μποντ ή όχι, είναι ένα σίριαλ με πολύ δρόμο ακόμα καθώς για τη θέση υπάρχουν πολλοί μνηστήρες ενώ ο ίδιος έχει αφήσει να φανεί μια κάποια απροθυμία του. Μετά το Skyfall και το Spectre, που διέλυσαν παγκοσμίως τα ταμεία, ο Βρετανός έχει ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχει στο νέο project του Στίβεν Σόντερμπεργκ με τίτλο Lucky Logan και παράλληλα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε μια τηλεοπτική σειρά.

AOL BUILD Series Presents: "Spectre"

Εκτός λοιπόν των παραπάνω σεβαστών πλάνων του, ο Κρεγκ φαίνεται ότι είναι έτοιμος να δώσει το “παρών” και σε ένα ακόμα φιλόδοξο εγχείρημα. Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία της 38χρονης Τουρκάλας Ντενίζ Γκάμζε Έργκυβεν, η οποία πέρυσι κέρδισε πάμπολλα βραβεία με το γαλλικής παραγωγής Mustang, μεταξύ των οποίων το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είχε κατακτήσει και το πολυπόθητο όσκαρ αν δεν είχε την ατυχία να συνυπάρχει με το Γιο του Σαούλ στις υποψηφιότητες. 

kings3

Το έργο θα φέρει τον τίτλο “Kings” και θα αφορά τις πολυτάραχες διαδηλώσεις του 1992 στο Λος Άντζελες, οι οποίες ξέσπασαν μετά από την επαίσχυντη αθώωση τεσσάρων λευκών αστυνομικών που επιτέθηκαν βάναυσα και ξυλοκόπησαν τον Ρόντνεϊ Κινγκ ο οποίος δε σταμάτησε σε μπλόκο που αυτοί είχαν στήσει και “έτυχε” να είναι μαύρος. Ο Κρεγκ θα υποδύεται έναν μοναχικό κάτοικο του LA που διαμένει σε συνοικία μαύρων και αποφασίζει να βοηθήσει μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα να προστατεύσει μια ομάδα παιδιών από τη βία των διαδηλώσεων.

kings4

Δίπλα στον μέχρι νεοτέρας 007 θα βρεθεί ένα πάλαι ποτέ σαγηνευτικό κορίτσι του Μποντ, η Χάλι Μπέρι, η οποία στο μεταξύ θα βρεθεί και στο καινούριο Kingsman και ελπίζει βάσιμα σε ανάσταση της καριέρας της. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί καυτή πατάτα καθώς εκείνες οι μέρες του Απριλίου γέννησαν ένα φαινόμενο το οποίο είναι από τα πιο σύνθετα της νεότερης αμερικανικής ιστορίας. Ελπίζουμε η Έργκυβεν να καταδυθεί στο τεράστιο βάθος του και να αναδείξει τις συνθήκες που γέννησαν τη βία και να μην ολισθήσει σε απλοϊκά μονοπάτια. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑