News Η Κέιτ Ουίνσλετ είναι η νέα μούσα του Γούντι Άλεν!

22 Ιουνίου 2016 |

0

Η Κέιτ Ουίνσλετ είναι η νέα μούσα του Γούντι Άλεν!

Για κάποιους, ο Γούντι Άλεν είναι ένας άνθρωπος που έπρεπε να έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και καιρό. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, κάθε νέα του ταινία είναι ένα μικρό ή μεγάλο δώρο της τύχης στην κινηματογραφική κοινότητα. Μπορεί να έχει σταματήσει να καταδύεται στα φιλοσοφικά βάθη του παρελθόντος, μπορεί να είναι πλέον σαφής η ανάγκη του να μιλάει συνεχώς για τα ίδια θέματα που τον απασχολούν από την αρχή της καριέρας του (με τρόπο πάντα ξεχωριστό βέβαια), ο 81χρονος Αμερικανός όμως παραμένει ακόμα πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό. Με τη δύση κάθε καλοκαιριού, όταν τα θερινά σινεμά μοιάζουν έτοιμα να ρίξουν αυλαία και οι πόλεις να πιάσουν ξανά τους φρενήρεις ρυθμούς τους, ο νευρωτικός Γούντι μας προτείνει συνεπέστατα ένα κινηματογραφικό διάλειμμα. Και σε αυτό του 2017, θα συναντήσουμε την υπέροχη Κέιτ Ουίνσλετ

woody-allen-new-film-621161

Τι κι αν το Cafe Society έκανε ήδη την πρεμιέρα του στις Κάννες, τι κι αν η τηλεοπτική του σειρά με τη Μάιλι Σάιρους (!) έχει ήδη δρομολογηθεί, ο νευρωτικός μας φίλος κοιτάει μπροστά και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ίσως επειδή, όπως έλεγε και ο ίδιος, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στην ηλικία του. Ο Γούντι εξέφρασε λοιπόν την επιθυμία να συνεργαστεί με την Κέιτ Ουίνσλετ και η Αγγλίδα ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό. Όπως συνηθίζεται, δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο για αυτό το project, αλλά μόνο το όνομα της Ουίνσλετ αρκεί για να μας κάνει να αναμένουμε σαν τρελοί.

woody-allen-new-film-621162

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι ο Γούντι Άλλεν ξέρει να γράφει γυναικείους χαρακτήρες αλλά και να αποσπά θρυλικές ερμηνείες που συχνά πυκνά βραβεύονται. Η λίστα των οσκαρικών γυναικών είναι πολυπληθής: Νταϊάν Κίτον για το θρυλικό Annie Hall, Νταϊάν Ουίστ δις για το Hannah and her Sisters και το Bullets over Broadway, Μίρα Σορβίνο για το Mighty Aphrodite και Πενέλοπε Κρουζ για το Vicky Cristina Barcelona. Τελευταίο μέλος η Κέιτ Μπλάνσετ που κέρδισε πανάξια το δεύτερο αγαλματίδιό της ως άλλη Μπλανς Ντιμπουά στο υπέροχο Blue Jasmine. Λέτε η λίστα να μεγαλώσει; Η Κέιτ Ουίνσλετ πάντως έρχεται ολοταχώς από οσκαρική υποψηφιότητα για την ερμηνεία της στο Steve Jobs, ενώ πιο πρόσφατα την απολαύσαμε και στο The Dressmaker.

woody-allen-new-film-621163

Εν αναμονή και των υπολοίπων project του αγαπημένου κωμικού φιλοσόφου, ας μη χάσουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει όσα ελάχιστοι στο αμερικανικό σινεμά, πιστεύοντας ότι δεν έχει δημιουργήσει ποτέ μια αληθινά μεγάλη ταινία. Ας αφεθούμε στο αξιοζήλευτο μυαλό του, που κατά καιρούς έχει γεννήσει μικρά και μεγάλα διαμάντια. Τον εμπιστευόμαστε και τον αγαπάμε.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑