News Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ διαθέτει ζόμπι και τον Μπραντ Πιτ!

28 Απριλίου 2017 |

0

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ διαθέτει ζόμπι και τον Μπραντ Πιτ!

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ, τρία χρόνια μετά το Gone Girl, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη (υπάρχει στα σκαριά και η τηλεοπτική σειρά Mindhunter, την οποία θα σκηνοθετήσει), υποκύπτοντας εν τέλει στο επίμονο ψηστήρι του Μπραντ Πιτ, με τον οποίο διατηρούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις! Ο αγαπητός Μπραντ, λοιπόν, κατόρθωσε να πείσει τον Φίντσερ να σκηνοθετήσει το σίκουελ του World War Z (2013), μια πανάκριβη παραγωγή της Paramount, που είχε καταγράψει, σε παγκόσμια κλίμακα, εισπράξεις 540 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Πιτ, που εξυπακούεται ότι θα πρωταγωνιστεί και στη νέα ταινία, θα συνεργαστεί για τέταρτη φορά με τον Φίντσερ, μετά τις ταινίες Se7en (1995), Fight Club (1999) και The Curious Case of Benjamin Button (2008), ενώ ο Φίντσερ θα καταπιαστεί για δεύτερη φορά με την πρόκληση ενός σίκουελ, μετά το Alien 3 (1992), το οποίο είχε σηματοδοτήσει το -επεισοδιακό και αποτυχημένο εισπρακτικά- σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που αναπαράγονται σε αρκετά αμερικάνικα ειδησεογραφικά portals (Variety, IndieWire), ο Φίντσερ δέχτηκε την πρόκληση μίας blockbuster ταινίας, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο επί του πρότζεκτ από τον νέο CEO της Paramount, τον Τζιμ Γιαννόπουλος. Η έναρξη των γυρισμάτων είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2018 κι εμείς, μέχρι τότε, ας θυμηθούμε την πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑