News Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί τέσσερις μεγάλες «μικρές» κυρίες!

3 Ιουλίου 2018 |

0

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί τέσσερις μεγάλες «μικρές» κυρίες!

Με μία μόλις ταινία στο ενεργητικό της ως σκηνοθέτιδας, η 34χρονη Γκρέτα Γκέργουιγκ μοιάζει να απολαμβάνει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί μεγαλύτεροι συνάδελφοί της. Μετά την επιτυχία του ορκισμένα ανεξάρτητου και οσκαρικού Lady Bird, η αμερικανίδα δημιουργός βλέπει ηθοποιούς που θα φάνταζαν απλησιάστοι να σχηματίζουν ουρά για να συνεργαστούν μαζί της. Για του λόγου το αληθές, μπορεί κανείς απλά να ρίξει μια ματιά στο καστ που (λογικά) θα διαθέτει στην επόμενη ταινία της.

Εκτός από τη Σίρσα Ρόναν και τον Τιμοτέ Σαλαμέ που συμπρωταγωνίστησαν και στην προηγούμενη ταινία της, στο νέο της πρότζεκτ η Γκέργουιγκ φαίνεται ότι θα διαθέτει και τη Μέριλ Στριπ, την Έμα Στόουν και την γνωστή μας από το υπέροχο Lady Macbeth Φλόρενς Πιου! Η ταινία θα είναι μια διασκευή του ομώνυμου κλασικού αμερικανικού μυθιστορήματος της Λουίζα Μέι Άλκοτ Little Women, μια ευαίσθητη ιστορία ενηλικίωσης τεσσάρων γυναικών στην μετεμφυλιακή Αμερική. Το μυθιστόρημα έχει γνωρίσει και άλλες διασκευές, με επιφανέστερη αυτή της Γκίλιαν Άντερσον το 1994, ωστόσο η εποχή μοιάζει η πλέον δόκιμη για μία ακόμα διασκευή.

Αναμένουμε με περιέργεια και ενδιαφέρον το νέο πόνημα της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία έγινε η πέμπτη μόλις γυναίκα υποψήφια για όσκαρ σκηνοθεσίας. Το βέβαιο είναι ότι η διαχείριση ενός τόσο λαμπρού καστ συνιστά και μία πρόκληση, εκτός από μια μεγαλειώδη ευκαιρία.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑