Series O 4ος κύκλος του “Hannibal” προ των πυλών!

20 Αυγούστου 2017 |

0

O 4ος κύκλος του “Hannibal” προ των πυλών!

Σπανίζουν στις μέρες μας οι άνθρωποι που κρατούν τον λόγο τους, ιδίως όταν πρόκειται για υποσχέσεις που εκτείνονται σε βάθος χρόνου. Κι ο Μπράιαν Φούλερ (ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πρόσφατη βόμβα μεγατόνων του American Gods), ο δημιουργός του λατρεμένου Hannibal, ανήκει σε αυτή την σπάνια πάστα ανθρώπων. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Φούλερ είχε δηλώσει, τη μέρα προβολής του φινάλε του 3ου κύκλου, με τίτλο The Wrath of the Lamb («Η οργή του αμνού») πως οι συζητήσεις για την επανεκκίνηση του Hannibal θα ξεκινούσαν σε ακριβώς δύο χρόνια. Και όπως ίσως μαντέψατε ήδη, αυτό τον Αύγουστο συμπληρώνονται δύο χρόνια από το απότομο φρένο που μπήκε στη δημοφιλή σειρά και οι ζυμώσεις για την επανέναρξή της έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ο Φούλερ, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες άφησε ένα υπαινικτικό τουίτ, στο οποίο ανέφερε ότι η season 4 έχει μπει στα σκαριά, ακόμη κι αν αυτό πάρει χρόνο, ενώ περαιτέρω λάδι στη φωτιά έριξε η παραγωγός Μάρτα Ντε Λαουρέντις, η οποία πόσταρε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει πλάι στον Φούλερ και κρατά στο αριστερό της χέρι μία μινιατούρα της φιγούρας του Μαντς Μίκελσεν ως Χάνιμπαλ Λέκτερ. Πίσω, όμως, από αυτή την περίοδο αναμονής των 2 ετών, κρύβεται ένα πολύ πρακτικό ζήτημα, το οποίο έγκειται στην εκπνοή της δέσμευσης των πνευματικών δικαιωμάτων της θρυλική ταινίας Η Σιωπή των Αμνών (1991). Τα δικαιώματα, λοιπόν, της ταινίας του προσφάτως εκλιπόντος Τζόναθαν Ντεμί ανήκαν στην ομάδα παραγωγών της ταινίας, με αποτέλεσμα ο Φούλερ να μην μπορούσε να αντλήσει στοιχεία από την πλοκή της ταινίας.

Όσο για το θα δούμε επί της οθόνης, εφόσον οριστικοποιηθεί η season 4 του Hannibal, o Φούλερ ανέβασε τρομερά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, δηλώνοντας πως αυτό που θα αντικρίσουμε θα μοιάζει με το σημείο ζεύξης του Inception του Κρίστοφερ Νόλαν και του Angel Heart του Άλαν Πάρκερ. Παρεμπιπτόντως, οι Μαντς Μίκελσεν και Χιου Ντάνσι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να εμπλακούν σε αυτό τον πολυαναμενόμενο 4ο κύκλο…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑