News The Walking Dead: Η ώρα του Negan

30 Μαρτίου 2016 |

0

The Walking Dead: Η ώρα του Negan

Είναι αλήθεια ότι, βασισμένο σε ένα πολύ δημοφιλές comic, το The Walking Dead του AMC ήταν μια από τις σειρές που είχαν τρομερή απήχηση στο κοινό από το ξεκίνημα. Είναι επίσης αλήθεια ότι, μετά το αρχικό ξέσπασμα, η σειρά είχε αρχίσει να χάνει σε ρυθμό και ποιότητα και για ένα διάστημα φαινόταν μάλλον σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών. Έπειτα, όμως, ήρθε το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν, και το The Walking Dead έπαψε να είναι απλά μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της παγκόσμιας τηλεόρασης, αφού έγινε, χωρίς αμφιβολία, και μια από τις ποιοτικότερες.

Walking-Dead-Carol-(Melissa-McBride)-kills-Lizzie-(Brighton-Sharbino)

Την ερχόμενη Κυριακή θα προβληθεί το – ήδη πολυσυζητημένο – φινάλε της έκτης σεζόν. Ένα φινάλε που οι απανταχού fans περιμένουν πώς και πώς εδώ και περίπου έναν χρόνο, αφού θα σημάνει τον ερχομό στο τηλεοπτικό σύμπαν του The Walking Dead του σημαντικότερου, ίσως, villain του comic. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Negan, τον οποίο θα δούμε, επιτέλους, στο διάρκειας 90 λεπτών επεισόδιο της Κυριακής που είχε αρχικά τον ιδιαιτέρως ταιριαστό τίτλο “Something to Fear”, πριν η παραγωγή καταλήξει στο επίσης γλαφυρό “Last Day on Earth”.

the-walking-dead-negan-jeffrey-dean-morgan-lucille

Το AMC φρόντισε να εντείνει λίγο περισσότερο την ανυπομονησία όλων μέσα από το teaser του τελευταίου επεισοδίου, καθώς και με μια αφίσα που δημοσιεύτηκε και δείχνει τον Negan να κρατά το αγαπημένο του όπλο, ένα ρόπαλο με τυλιγμένο συρματόπλεγμα το οποίο έχει βαφτίσει “Lucille”. Όπως ακριβώς είχε βαφτίσει την κιθάρα του δηλαδή ο B.B. King, μόνο που, να, καμία σχέση. Ασφαλώς, ούτε στο teaser ούτε στην αφίσα βλέπουμε το πρόσωπο του Negan, κάτι που είναι μάλλον περίεργη επιλογή, αφού είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα είναι o Jeffrey Dean Morgan (Magic City, Supernatural, Grey’s Anatomy). Στο teaser, μάλιστα, ακούγεται καθαρά η φωνή του Morgan να λέει “Hi, I’m Negan”.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς έχουν ήδη προσπαθήσει να μας προετοιμάσουν για αυτό που έρχεται. Ο Andrew Lincoln (Rick), μιλώντας στο Entertainment Weekly, δήλωσε ότι ένιωσε να ανακατεύεται το στομάχι του μόνο διαβάζοντας το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, ενώ πρόσφατα, μετά τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, σχολίασε ότι η είσοδος του Negan είναι ό, τι πιο εντυπωσιακό έχει δει ποτέ. Μαζί του συμφώνησε και η Lauren Cohan (Maggie), ενώ η εξαιρετική Melissa McBride (Carol) περιέγραψε το συναίσθημα που ένιωσε με τα όσα συμβαίνουν στο φινάλε της σεζόν “σαν να πέφτεις σε μια μαύρη τρύπα”.

5784d9eb69414860c8a5373bc0543ba1

Τώρα, υπάρχουν κάποια πράγματα σίγουρα και κάποια άλλα που παραμένουν ρευστά. Είναι σίγουρο ότι ο Negan θα σκοτώσει κάποιον από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, πιθανόν όχι αυτόν που σκοτώνει στο comic (spoilers δεν κάνω, άμα θέλετε γκουγκλάρετε). Μια θεωρία λέει ότι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Daryl, κυρίως γιατί ο χαρακτήρας του δεν υπάρχει καν στο comic και πολλοί θεωρούν ότι έχει μείνει στάσιμος. Αν το ρόπαλο με το συρματόπλεγμα πάει στο κεφάλι του Daryl, πάντως, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της σειράς έχουν προειδοποιήσει για εξέγερση! Είναι επίσης σίγουρο ότι θα έχουμε λουτρό αίματος με τον πόλεμο να ξεκινά και επίσημα ανάμεσα στους ανθρώπους της Alexandria και τους Saviors του Negan. Από κει και πέρα, μένει να φανεί το κατά πόσον το AMC έχει τα… cojones να μεταφέρει στην τηλεόραση αυτούσιο τον Negan του comic. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα αδιανόητο μπαράζ από βρισιές, πράγμα που δεν είναι και πολύ εύκολο για ένα δίκτυο. Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση το AMC να προσφέρει στο κοινό έναν Negan κομματάκι λιγότερο αθυρόστομο, λιγότερο μανιακό, λιγότερο ακραίο. Μια προσφορά που, είμαι σίγουρος, οι fans θα υποδεχτούν με ψυχραιμία, Negan style:

the-walking-dead-showrunner-reveals-what-sets-negan-apart-from-the-show-s-other-villains-903180

Η ανυπομονησία τελειώνει το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα προβληθεί το επεισόδιο που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά. Είτε όμως ο Morgan είναι καταπληκτικός ως Negan, είτε η σειρά επιλέξει να πάει σε πιο “ήσυχα” μονοπάτια όσον αφορά τον ρόλο, το σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα, στο διαδίκτυο, θα στηθεί γλέντι άνευ προηγουμένου…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑